Pocetna Ekonomija Konferencija „Poslovni skok“

Konferencija „Poslovni skok“

942
0
Podelite

Konferencija „Poslovni skok“ koja je nastala u saradnji Privredne komore Srbije sa „Omega konsalting“ timom, posle Kruševca, Valjeva i Subotice, održana je i u Regionalnoj privrednoj komori Zlatiborskog upravnog okruga. Plan je da se održi u svim regionalnim privrednim komorama ove i naredne godine.

-S obzirom na to da su danas bitne informacije u poslovanju u zemlji, ali i iskustva iz inostranstva, „Poslovni skok“ pruža platformu sa interaktivnom radionicom sa predavačima iz raznih oblasti. U Užicu su predavači iz oblasti finansija, IT tehnologija, poreskog sistema, zakonske regulative, kao i predstavnici evropskih fondova – rekla je između ostalog Olivera Kominac iz Centra za strateške analize i analitiku u Prvirednoj komori Srbije.

Ana Lapčević, direktor RPK Užice, podsetila je da je konferencija „Poslovni skok“ namenjena svim privrednim subjektima, od preduzetnika do najvećih privrednih društava koji na neposredan način, kroz razgovor sa stručnjacima iz različitih oblasti dobiju naznačajnije informacije iz oblasti koje ih interesuju. Cilj je da im se obezbede optimalna rešenja za poslovne procese čime se pruža osnova za rast, razvoj i izvesnost budućeg poslovanja, kroz isplative investicije i primenjive inovacije koje će unaprediti konkurentnost, ojačati domaću tržišnu poziciju i potencijale za poslovanje u međunarodnom okruženju.

Ana Lapčević je istakla da je želja užičke RPK da konferencija zaživi, jer uvek ima novih tema koje interesuju privrednike. Zato će se Komora truditi da ovakvih interaktivnih skupova bude još, da konferencija okupi nove ekspertske grupe u skladu sa temama koje budu definisane na predlog privrednika.

O samoj konferenciji, načinu učešća, prijavljivanju pa i preuzimanju prezentacija sa održanih konferencija zainteresovani mogu pogledati na veb portalu konferencije.

Ostavite odgovor