Pocetna Čajetina Otvorena renovirana sportska dvorana u Čajetini

Otvorena renovirana sportska dvorana u Čajetini

456
0
Podelite

– Ponosan sam što smo uspeli da kompletno renoviramo sportsku dvoranu u Čajetini za šta je opština izdvojila 132 miliona dinara sopstvenih sredstava a ove godine smo u razvoj sporta uložili još milion i šesto hiljada evra za kupovinu sportske hale na Zlatiboru – izjavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović predajući na upravljanje zaposlenima i rukovodstvu Sportski centar Čajetina.

To je veliki uspeh svih građana opštine Čajetina koji uredno izmiruju svoje obaveze prema opštini ali i svih onih investitora na Zlatiboru iz čijih sredstava smo izdvojili i deo za razvoj sporta na teritoriji opštine Čajetina, dodao je Stamatović.

Sportska dvorana je ovim renoviranjem dobila potpuno novi enterijer, sa još jednom tribinom, tako da ukupni kapacitet sada iznosi oko 1000 mesta. Izgrađene su četiri nove svlačionice, medicinske prostorije, toaleti za publiku, novi ulaz za gledaoce, kafe bar. Renoviran je i enterijer dvorane, tako što je postavljen novi parket, nove konstrukcije koševa i led rasveta. Napravljeni su i VIP loža, kontrolna soba, prostor za reporterske ekipe i medija centar. Izvođači radova na modernizaciji i rekonstrukciji Sportske dvorane Čajetina bili su Polet iz Užica, Rovčanin inženjering iz Prijepolja, Jedinstvo iz Sevojna i MSC Sistem iz Požege.

Veliki je posao iza nas, kroz tri faze radova uspeli smo da produžimo halu, povećali kapacitet i visinu dvorane. Dali smo sve od sebe da realizujemo ovaj posao. Nije bilo nimalo lako, zahvalio bih se svima, pre svega mojim saradnicima i Opštini, koja je imala razumevanja i sluha za potrebe sportista i mladih – rekao je direktor „Sportskog centra Čajetina“ Nikola Smiljanić na otvaranju hale.

*Projekat Radio Užica „Infrastruktura kao imperativ“ sufinansira Opština Čajetina, Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Ostavite odgovor