Pocetna Društvo Zlatiboru priznanje “Ambasador dobre usluge”

Zlatiboru priznanje “Ambasador dobre usluge”

783
0
Podelite

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na III međunarodnom Spa & Wellness festu koji je održan u subotu, 09. novembra u beogradskom hotelu “Metropol Palace”. U okviru festivala organizovana je dodela priznanja “Ambasador dobre usluge” najuspešnijima u wellness & spa industriji za 2019. godinu u osam kategorija. Zlatiboru, najposećenijoj srpskoj planini, dodeljeno je priznanje “Ambasador dobre usluge” u
kategoriji Ekskluzivna turistička destinacija.

Na svečanoj dodeli ovo prestižno priznanje uručeno je direktoru
Turističke organizacije Zlatibor, Vladimiru Živanoviću, koji je u
pozdravnom govoru naglasio da ovo priznanje pripada svim turističkim radnicima i nosiocima razvoja Zlatibora koji su zajedničkim snagama i napornim radom stvarali destinaciju koja je postala lider u turizmu ovog dela Evrope. “Ovo prizanje je kruna naših višegodišnjih napora i velikih ulaganja u destinaciju i turističke sadržaje. Predstavlja veliku čast, ali nas ujedno i obavezuje da i dalje proširujemo turističku ponudu i uslugu održavamo na veoma visokom nivou i u godinama koje su pred nama”, istakao je direktor TO Zlatibor i zahvalio se organizatorima i stručnom žiriju festivala.

Žiri u sastavu: dr Olgica Miljković – Turistička organizacija Srbije,
Vladan Vešković – Udruženje banja Srbije, dr LJiljana Kosar – prof.
Univerziteta, Peđa Filipović – Wellness akademija Peđa Filipović i
Ljiljana Rebronja – Redakcija časopisa Turistički svet nije imao nimalo lak zadatak, ali je Zlatibor jednoglasno izglasan za dobitnika ovog prestižnog priznanja.

Svečanoj dodeli nagrada prethodila je prezentacija turističke ponude Zlatibora u okviru festivala, sa naglaskom na zdravstveno -lečilišni turizam, ponudu spa i wellness sadržaja u zlatiborskim hotelima i predstojeću zimsku sezonu. Učešće na festivalu bilo je prilika da se brojnim medijima, izlagačima i posetiocima predstave novi tematski promo spotovi TO Zlatibor koji su urađeni u 360 formatu.

Veliko interesovanje na štandu Zlatibora privukle su VR naočare i
virtuelno putovanje kroz “zlatnu” planinu, a najsrećniji posetioci imali si priliku da osvoje vredne nagrade.

Glavni organizator festivala je magazin “Turistički svet”, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Ostavite odgovor