Pocetna Užice Za Novu godinu Kerber i Željko Joksimović u Užicu

Za Novu godinu Kerber i Željko Joksimović u Užicu

7295
0
Podelite

Grad Užice za doček Nove 2020. godine pripremio je brojne sadržaje u okviru novogodišnjih i božićnih praznika.

Drugi po redu “Božićni trg” počinje 20.decembra i trajaće do 20. januara. Programske aktivnosti biće fokusirane od 28.decembra do Božića.Nabavljeno je šest novih kućica i izlagači će ponuditi tradicionalne proizvode našeg kraja.I dekorativna rasveta je unapređena i “novogodišnje nebo” biće duž glavne ulice.

-Svim našim sugrađanima želimo da omogućimo što kvalitetniji program i da Užice odiše duhom evropskih prestonica.Ove godine napravljen je najveći iskorak po pitanju programa. Od koncerata 2.januara nastupiće rok grupa Kerber a 3. januara Željko Joksimović-najavio je Nemanja Nešić, pomoćnik gradonačelnika Užica.

Za novogodišnju rasvetu izdvojeno je oko dva miliona dinara, nabavka šest kućica iznosi 1,2 miliona dinara a za nastupe i produkciju koncerata opredeljeno je oko tri miliona dinara, precizirao je Nešić.

Nabavljene kućice biće korišćene i u letnjem periodu kao privremeni objekti na lokalitetima u funkciji turističkih i rekreativnih sadržaja u klisuri reke Đetinje, na Starom gradu i u Staparskoj banji.

Ostavite odgovor