Pocetna Fudbal Slobodi tri boda

Slobodi tri boda

870
0
Podelite

Fudbaleri Slobode savladali su ekipu Bana iz Raške rezultatom 3:1 u takmičenju drugog kola Srpske lige Zapad. Strelci utakmice za Slobodu bili su: Gajić, Filipović i Zakoč. Trener ekipe crveno-crnih, Jovan Nikitović, izjavio je da ipak nije zadovoljan na kom nivou su  fudbaleri odigrali meč.

-Važno je što smo uzeli tri boda, ali nisam zadovoljan kako smo odradili utakmicu, mislim da nismo bili na nivou na kom smo trebali da budemo. Ovo je dobra opomena. Moramo izvući pouke i dobro se spremiti za sledeće kolo.

Fudbaleri Slobode otvorili su početak meča, kada je u 13. minutu sudija pokazao jedanaesterac, koji je Gajić nad kome je prekršaj i napravljen dobro iskoristio. Sledeći gol ekipi crveno-crnih donosi Saša Filipović u 41. minutu meča. U drugom poluvremenu, koje je pratio nešto slabiji ritam utakmice, tišinu je prekinuo Zakoč postigavši treći gol za ekipu Slobode. Nakon toga, gosti su uspeli bar malo da smanje rezultat i jednu loptu pošalju u mrežu Savića. Ova utakmica odigrana je bez prisustva publike. Naredni meč fudbaleri Slobode igraće sledećeg vikenda kada putuju u Smederevo.