Pocetna Društvo Prijemi za brucoše u Užicu

Prijemi za brucoše u Užicu

402
0
Podelite

Na Pedagoškom fakultetu u Užicu i Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija- odsek Užice danas su  priređeni prijemi za novu generaciju studenata.

Na Pedagoškom fakultetu na tri studijska programa Učitelj, Vaspitač i Trener u sportu upisano je oko 90 studenata. Početak akademske godine i uspešno studiranje poželela im je prof.dr Snežana Marinković, dekan Pedagoškog fakulteta sa saradnicima.

Na fakultetu nastava će se odvijati uživo s obzirom na prostorne mogućnosti fakulteta.

Akademija strukovni studija Zapadna Srbija organizovala je prijeme za brucoše po studijskim programima i katedrama, a nastava za ovu školsku godinu s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju izvodiće se u kombinovanom režimu. Predavanja će biti onlajn, a vežbe u manjim grupama  i konsultacije biće organizovane u školi.

-Na prvu godinu osnovnih strukovnih studija na devet studijskih programa i to Mašinstvo, Tehnološko inženjerstvo, Građevinsko inženjerstvo, Informacione tehnologije i sistemi, Turizam, Manadžent i preduzetništvo, Zdravstvena nega, Računovodstvo i revizija i Unutrašnja arhitektura ukupno je upisano 272 studenta od kojih će 216 studirati na budžetu a  56 je samofinansirajućih studenata-rekla je za „Vesti“ dr Ljiljana Trumbulović, rukovodilac Odseka Užice Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija.

Nastava za drugu i treću godinu, kao i za master strukovne studije počinje 18.oktobra.

Na fakultetu i u školi primenjuju se sve zakonom propisane epidemijske mere da bi se zaštitilo zdravlje studenata i svih zaposlenih. U narednom periodu u skladu sa situacijom ako bude potrebe menjaće se i režim rada.

Ostavite odgovor