Pocetna Društvo Poziv interno raseljenim licima na glasanje (VIDEO)

Poziv interno raseljenim licima na glasanje (VIDEO)

409
1
Podelite

Povodom predstojećih izbora na Kosovu i Metohiji, koji će se održati 17. oktobra, iz gradske uprave Užica pozivaju sva interno raseljena lica koja žive u Užicu da iskoriste svoje građansko pravo i izađu na glasanje.

Zainteresovani se do 15. oktobra mogu javiti na broj telefona: 0800-201-011. Apel svim raseljenim licima upućen je od građana sa Kosova i Metohije, kako bi se odzivom na izbore dodatno podstakao opstanak srpskog stanovništva u tim područjima.

1 komentar

  1. Godina je 2021. a ustvari 1986. na primer. Isti likovii, iste price, ista meta – isto odstojanje, samo su se neki debelo obogatili za tih 35 godina i postali elita, a ostali su u buli finansijskoj i psiholoskoj iz koje nema povratka vise nikada, a srecni su ako nemaju decu ili ako su im negde daleko tj. srecni su ako su im porodice rasturene na taj nacin! Objasnjavati i komentarisati zasto, ko i kako, je bespredmetno. Kome je jasno do sada, jasno mu je, kome nije ili je opasno glup ili bezobrazan ili oboje. Samo poruka dobroj, postenoj, lepoj i pametnoj deci da beze odavde sto pre i sto dalje. Ja moju usmeravam od malih nogu na taj put!

Ostavite odgovor