Pocetna Društvo Završena rekonstrukcija Jug Bogdanove ulice

Završena rekonstrukcija Jug Bogdanove ulice

535
5
Podelite

Postavljanjem asfalta završena je kompletna rekonstrukcija Jug Bogdanove ulice za koju je iz budžeta grada izdvojeno oko 15 miliona dinara.

Pored zamene asfalta u Jug Bogdanovoj ulici urađena je nova podloga, a JKP “Vodovod” uradilo je i nove priključke na vodovodnu mrežu. Postavljeni su novi ivičnjaci i urađeni trotoari, kao i prilazi objektima i kućama. Takođe duž cele ulice postavljeni su gelenderi za pešake, a na ulazu u ulicu urađen je potporni zid.

Sve radove vredne oko 15 miliona dinara izvelo je JKP “Niskogradnja” a finansirani su sredstvima iz budžeta grada.

Danas je asfaltiran i prostor oko Cvetnog trga, a radovi su nastavljeni i u Ulici Dimitrija Tucovića prema Dovarju.

5 Komentari

  1. Kakav Cvetni trg? Od Cvetnog trga ostade kafic i par stepenika.
    Ako neko hoce da ostane “trg” sa cvecarima, mora sada da ukloni bastu kafica, potpuno preuredi prostor, napravi novi “trg” i na to mesto pomeri cvecare.

  2. Pozivam opstinske vlasti da vrate sitinu ulice uz Dovarje.Slusajte narod.Siri su pesacki od ulice.Ne znamo dal se neko uporno ugradjuje za kocke al to ce jednom biti preiapitano.Stidite se kako autobusi da idu do bolnice ili vatrogasci…I smanjite obim kruznog toka vec je usko grlo

  3. Za Dovarije mora neko da odgovara krivično. Em suzili ulicu em ne završavaju 4 meseca. Neko da maltretira 60 hiljada ljudi. Pa da li je ovo normalno. U Titovo vreme neko bi odavno bio u zatvoru.

Ostavite odgovor