Pocetna Društvo Tender za izradu projektne dokumentacije za SC Zlatibor

Tender za izradu projektne dokumentacije za SC Zlatibor

339
0
Podelite

Opština Čajetina raspisala je tender za izradu projektne dokumentacije za izgradnju sportskog centra Zlatibor u podnožju Tornika. U okviru ovog sportskog komleksa je 19 terena, stadion i hala, avenija sporta, objavio je ekonomski portal eKapija.
U projektnom zadatku je navedeno da je za centralni sadržaj budućih aktivnosti treninga i priprema fudbalskih ekipa na Zlatiboru, planiran fudbalski centar koji će se sastojati iz stadiona, objekata fudbalskog centra, fudbalske hale i pomoćnog terena, atletskog stadiona, premijum i standard trening zone i pešačke zone sa avenijom sporta. Tender za projektante je otvoren do 17. novembra.
Gradnju sportskog kompleksa na Zlatiboru, koja bi trebalo da počne naredne godine, najavio je letos predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. Prema njegovim rečima, izgradnja sportskih terena upredstavlja preku potrebu jer se na Zlatiboru priprema već više od 100 ekipa iz različitih sportova, pa postojeći kapaciteti nisu dovoljni da udovolje sve većoj potražnji.

Ostavite odgovor