Pocetna Društvo Do petka završetak radova u Dimitrija Tucovića prema Dovarju

Do petka završetak radova u Dimitrija Tucovića prema Dovarju

777
2
Podelite

Na kružnom toku kod Narodnog muzeja danas i sutra radiće se na iscrtavanju horizontalne signalizacije uz delimično propuštanje vozila. Ovo su ujedno i završni radovi u samom kružnom toku, a uporedo sa njima izvode se i poslednji pripremni radovi za asfaltiranje Ulice Dimitrija Tucovića prema Dovarju, navodi se na sajtu grada. Očekuje se da asfaltirtanje počne u sredu 20. oktobra i bude završeno do petka 22. oktobra.

Podsetimo rekonstrukcija ovog dela Ulice Dimitrija Tucovića  vredna je 38 miliona dinara, a urađena je zahvaljujući sredstvima Ministarstva privrede i Grada Užica. Urađena je kompletna kišna kanalizacija u dužini od 400 metara, nove instalacije i priključci, postavljene su behaton ploče na trotoarima sa taktilnom stazom za osobe sa invaliditetom, ivičnjaci i rešetke, a potez oko Cvetnog trga oplemenjen je sa 15 novih stabala.

Izgradnju kružnog toka finansirali su “Putevi Srbije” sa 50 miliona dinara, dok je iz budžeta grada izdvojeno oko 10 miliona dinara.

Ovim  investicijama vrednim oko 100 miliona dinara zaokruženo je rešavanje problema kišne kanalizacije u Krčagovu, još jedna gradska ulica u potpunosti je rekonstruisana, a zahvaljujući još jednom kružnom toku zatno će biti ubrzan saobraćaj u samom centru grada.

2 Komentari

  1. Nista tu nije ni blizu kraja morace da se prosiri kolovoz inace imacemo problem.Takodje je problem i autobusi na najbitnijoj gradskoj liniji D.Pozok Sevojno.I ispitacemo ko je se ugradio za kocke kad tad.Ispravljajtr da mi ne ispravljamo.

Ostavite odgovor