Pocetna Ekonomija Dragan Subotić ponovo na čelu Valjaonice bakra

Dragan Subotić ponovo na čelu Valjaonice bakra

2759
0
Podelite

Nekadašnji direktor Valjaonice bakra Sevojno, Dragan Subotić, ponovo je imenovan za generalnog direktora Valjaonice. Kako je naveo u svom saopštenju, na tu funkciju imenovan je 11. oktobra.

“Čitava moja profesionalna biografija vezana je uglavnom za Valjaonicu – od davnih pripravnickih dana po pogonima i sluzbama, do funkcije generalnog direktora koju sam obavljao punih 17 godina, do oktobra 2012.godine.

Zajedno smo prošli kroz mnoge Scile i Haribde.Od društvenog do privatnog preduzeća. Od mnogobrojnih OOUR-a, do jedinstvenog preduzeća. Primali smo najveće plate u okruženju, ali i ‘minimalce’. Prošli smo mnoga iskušenja, ali su naši limovi, trake, cevi, šine, šipke…uvek nalazili put do svetskog i našeg tržišta. Sve se menjalo, samo je Valjaonica bila i ostala večna. Učio sam od mnogih kolega ekonomista, inžinjera, pravnika, majstora. Maksimalno ću se truditi da i ja, mladim koleginicama i kolegama, prenesem deo znanja i iskustva kao što su meni moji ‘učitelji’.

U teškim vremenima, Valjaonica će se takmičiti na svetskom tržistu, sa partnerima iz bogatijih zemalja. Time je naša misija izazovnija i teža. Ja sam spreman za takvu ‘ utakmicu’. Zato što volim Valjaonicu. Očekujem punu podršku od vlasnika Valjaonice, svih zaposlenih, ali i institucija iz okruženja”, navodi se u saopštenju Dragana Subotića.

On dodaje da je snažna i rentabilna Valjaonica širi društveni interes za ceo Zlatiborski okrug i Srbiju. Navodi da njegovo radno vreme neće biti ograničeno i nada se da če zajedno uspeti da ostvare misiju i viziju Valjaonice bakra u narednim godinama.

Ostavite odgovor