Pocetna Ekonomija U toku predlaganje za nagrade

U toku predlaganje za nagrade

276
0
Podelite

Članice PKS – RPK Zlatiborskog upravnog okruga, mogu podneti predloge za nagrade RPK Zlatiborskog upravnog okruga sa pratećim obrazloženjem do 1. novembra. Predlozi kandidata za nagrade podnose se Stručnoj službi RPK Užice na e-mail: office.uzice@pks.rs ili poštom na adresu PKS – RPK Zlatiborskog upravnog okruga Dimitrija Tucovića br. 52, 31000 Užice.

RPK Užice dodeljuje nagradu „Kompanija godine“ najuspešnijim privrednim subjektima u tekućoj godini, pri čemu se posebno vrednuje povećanje ukupnog prihoda, rast broja zaposlenih, rast stalne imovine, rast prinosa na aktivu, rast prinosa na kapital, rast neto rezultata, rast neto marže, kreditna ocena. Nagrada se dodeljuje u tri kategorije: veliko, srednje i malo privredno društvo. Osim ove, RPK Užice dodeljuje još tri godišnje nagrade. „Iskorak“ je namenjena privrednom subjektu ili pojedincu koji se u tekućoj godini posebno istakao svojim aktivnostima na polju društvene odgovornosti, inovativnosti ili povećanju ugleda regiona. „Trag“ je nagrada koja se dodeljuje pojedincu za izuzetan doprinos i posebne višegodišnje zasluge u razvoju i unapređenju privrede regiona, a „Mladi menadžer godine” pojedincu koji u godini dodele priznanja puni najviše 35 godina starosti, a za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja, koji su značajno doprineli poslovnom uspehu privrednog društva ili preduzetnika.

Odluku o dodeli nagrada donosi petočlana Komisija za dodelu nagrada imenovana od strane Parlamenta privrednika RPK Zlatiborskog upravnog okruga.

Ostavite odgovor