Pocetna Društvo Zadovoljni nastupom

Zadovoljni nastupom

937
0
Podelite

Na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, iskoristili smo priliku da se pohvalimo rekordnom posećenošću gondole tokom 2021.godine i promovišemo predstojeću sezonu, izjavila je Bojana Božanić

Najatraktivnija ponuda Turističke organizacije Zlatibor je vožnja najdužom panoramskom gondolom na svetu, „gold gondolom“, koja uvek zauzima značajno mesto u promovisanju turističkih potencijala ove planinske lepotice, samim tim i tokom nastupa na sajmovima turizma. O utiscima sa nedavno završenog 43. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić rekla je za sajt preduzeća.

-Lično sam zadovoljna nastupom na Sajmu, pre svega sastancima koji su održani i kontaktima koji su uspostavljeni sa, nadam se, nekim budućim partnerima. Naravno, na ovaj četvorodnevni događaj smo došli pripremljeni i sa ciljem da pokrenemo neke nove saradnje u oblasti marketinga, promocije i komercijale. Primetila sam da posećenost Sajma nije bila kao i obično, verovatno iz još uvek prisutnog straha zbog korone, ali čini mi se i više zbog novih trendova u predstavljanju turističke ponude savremenom konzumentu, koji je više prisutan u virtuelnom nego u realnom svetu. Ovakva sajamska delatnost, verovatno, u narednom periodu biće sve manje aktuelna ali svakako da smo mi iskoristili ovu priliku da se pohvalimo rekordnom posećenošću gondole tokom 2021.godine i promovišemo predstojeću sezonu, najviše kroz nagradnu igru. To smo i uspeli u saradnji sa našim partnerima, ugostiteljskim i hotelskim objektima na Zlatiboru i naravno, Turističkom organizacijom Zlatibor sa kojima smo obezbedili sve poklone za naše pratioce i posetioce. Kao jedan od značajnih rezultata sajma u Beogradu, istakla bih uspostavljanje saradnje sa opštinama i gradovima u regionu, poput Trebinja, Tuzle, bratskog grada Herceg-Novog i drugih. Nadam se da ćemo kroz razmenu iskustava sa kompanijama koje imaju u planu izgradnju sličnih objekata-gondola doprineti popularizaciji vazdušnog prevoza u cilju unapređenja turističke atraktivnosti destinacije-kazala je Bojana Božanić i navela da se u predstojećem periodu planira „bolje“ predstavljanje zlatiborske gondole u republikama u okruženju, ali i u gradovima Srbije u okviru turističkog karavana.