Pocetna Čajetina GOLD GONDOLA PODRŽAVA ZLATIBORSKE KOŠARKAŠE

GOLD GONDOLA PODRŽAVA ZLATIBORSKE KOŠARKAŠE

757
0
Podelite

,,Gold Gondola Zlatibor” u želji da podstakne razvoj sporta na Zlatiboru, u skladu sa
društveno odgovornim poslovanjem, od ove jeseni pruža podršku KK Zlatiboru, koji će se u toku takmičarske sezone zvati KK Zlatibor Gold Gondola.

-Saradnja sa KK Zlatiborom došla je u pravom trenutku. Gondola se razvija u jedan svetski prepoznatljiv brend spremna da podrži neke nove vrednosti koje i sama baštini, a kojima se razvija svest o zdravom životu, boravku u prirodi i neophodnoj fizičkoj aktivnosti.Zbog toga smo odlučili da pomognemo afirmaciju sporta na Zlatiboru i da pratimo naše košarkaše do pobeda na svim takmičenjima, kako u Srbiji tako i u Evropi – kaže Bojana Božanić, direktorka Gold Gondole Zlatibor.

-Izuzetno nam je zadovoljstvo što je rukovodstvo Gondole prepoznalo rezultate KK Zlatibora. Ova podrška podstiče klub da se podigne na još viši nivo pretendujući na ulazak u ABA1 ligu, kao i u evropska takmičenja. Nadamo se da će ova saradnja postati tradicija i da ćemo uz novo ime kluba – Zlatibor Gold Gondola ostvariti i odlične sportske uspehe – rekao je sportski direktor kluba, Aleksandar Jevđić.