Pocetna Čajetina SVAKO TO MOŽE

SVAKO TO MOŽE

657
0
Podelite

Udruženje građana „Zlata“ u saradnji sa Savetom za Rodnu ravnopravnost Opštine Čajetina, je u subotu 5. novembra u Inovacionom biznis centru, održalo konferenciju pod nazivom „Svako to može“.

Konferencija je bila tematski podeljena na četiri oblasti kroz koje su učesnice provele predstavnice udruženja „Zlata”, Saveta za rodnu ravnopravnost i uspešne preduzetnice. Ovaj jedinstveni događaj je otvorila Slavica Brković, predsednica Udruženje građana „Zlata”. Potom se prisutnima obratila i predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost opštine Čajetina Bojana Božanić, koja je i direktorka JP „Gold gondola Zlatibor”. Ona je istakla da je njen lični moto da zajedno možemo sve i da zajedno možemo više. Obraćajući se učesnicama konferencije, Slađana Vulović, ispred Opštine Čajetina, rekla je da opština podržava ovakve projekte.

Kroz razmenu iskustava i edukacije prisutnima su se predstavili sledeći predavači: Marina Lazarević, Dessi Reljan, Vesna Aleksić, Vesna Danilovac, dok je moderator bila Milica Jevtić.

Održavanje konferencije podržali su u Opština Čajetina, JP „Gold gondola Zlatibor”, Inovacioni Biznis centar Zlatibor, Turistička organizacija Zlatibor, kao i brojni prijatelji udruženja: Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, Hotel Buket, Stojanović delikates, Hotel Palisad, Hotel Agape, Interactive Solutions, Kraljeva voda.

Ostavite odgovor