Pocetna Društvo GOLD GONDOLA OBORILA REKORD POSEĆENOSTI

GOLD GONDOLA OBORILA REKORD POSEĆENOSTI

219
1
Podelite

Zlatibor je i ove zime najposećenija planina u Srbiji, a oboreni rekordi u broju putnika i novi sadržaji obeležili su početak zimske sezone na zlatiborskoj Gold gondoli. Zlatna žičara je dočekala drugu Novu godinu sa svojim putnicima kojih je ove godine za četiri praznična dana bilo preko 9000, što je za oko 30% više nego prethodne godine.

Za nepune dve godine rada gondolom se vozilo preko 470 000 putnika, a interesovanje za najveću zlatiborsku atrakciju ne prestaje. Svake sezone Gold gondola se trudi da posetioce obraduje novim sadržajima, pa je tako od ove zimske sezone u ponudi nova atraktivna usluga – branč u vazduhu koji će se već od sutra posluživati u kabinama. U novoj ponudi je i Gold gondola balzam za usne na potpuno prirodnoj bazi napravljen na Zlatiboru. Ovaj balzam je savršena zaštita za usne tokom svih godišnjih doba i dostupan je u 4 arome: vanila, mandarina, limunska trava i grejpfrut.

Putnici imaju priliku da, vozeći se najdužom panoramskom gondolom na svetu, uživaju u tradicionalnom zlatiborskom obroku sa specijalitetima iz ovog kraja koje prave lokalni proizvođači. Dodatnoj atraktivnosti vožnje doprineli su i brojni sadržaji na stanicama kao što su instagramične tačke i tjubing.

Gold gondola će i dalje nastaviti da uvodi nove sadržaje kako bi putnici, pored nezaboravnog pogleda i vožnje, poneli najlepše uspomene.

Izvor i foto: Sajt Gold gondole

1 komentar

  1. Tako se radi i napreduje kada lokalna vlast sama odlucuje o sebi i pravi i realizuje planove prema svojim potrebama.Uzicka postavljena vlast od strane drzave niti ima ideje niti ima hrabrosti a i nikakve odgovornosti za sve promasaje u gradu ciji smo svedoci.Ko ce odgovarati za bazen na plazi,ko ce odgovarati za pijacu,ko ce odgovarati za uzice gas,niko.Kao rodjeni Uzicanin gledam svakodnevno propadanje nekada mozda najlepseg grada Srbije i zivim jos uvek tu jer nisam u poziciji da menjam mesto boravka a tu mi se vise ne zivi

Ostavite odgovor