Pocetna Bioskop Otvoreni bioskop na gondoli i prva noćna vožnja

Otvoreni bioskop na gondoli i prva noćna vožnja

748
0
Podelite

Uvođenjem novih sadržaja JP „Gold gondola Zlatibor“ doprinosi dodatnom kvalitetu gondole kao turističkog proizvoda, pruža nove turističke atraktivnosti i daje jednu savremenu ponudu turisti kome je to danas neophodno u spoju modernog i tradicionalnog.

Po prvi put na Zlatiboru, ljubitelji kinematografije imaće priliku da u petak, 28. jula, na međustanici Gold gondole, uživaju u jedinstvenom doživljaju – bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom gondolom.

Toplo letnje veče u prirodi u blizini Ribničkog jezera, mirisi borove šume, dobro društvo, kokice i filmska magija može da počne.

Otvoreni bioskop na gondoli će, tokom projekcija planiranih za ovo leto, prikazati filmske hitove za svačiji ukus, a premijerno prikazivanje je rezervisano za domaći hit „Leto kada sam naučila da letim“.

Film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, je priča o ljubavi, odrastanju, vrednostima porodice i prijateljstva koja će vas barem na trenutak ponovo provesti kroz hodnike bezbrižnog detinjstva. Publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama na samoj premijeri, a koji je Gold gondola odlučila da prikaže na svojoj prvoj projekciji, je film u kome će zajedno uživati gledaoci svih generacija. U glavnoj ulozi je Klara Hrvanović, zatim Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i mnogi drugi. Dodatni šarm filmu donosi muzika koju potpisuje talentovani Vasil Hadžimanov.

Prvi polazak sa početne stanice Gold gondole je u 20 časova, a poslednji u 20.30. Početak projekcije je u 21 čas, a povratak na početnu stanicu u 23. Cene karata za odrasle je 2.000 dinara, dok je za decu 1.400, a porodični paket (do 4 osobe) iznosi 5.000 dinara. Karte se na dan projekcije mogu kupiti na blagajni kod početne stanice. U cenu karte je uračunata noćna vožnja gondolom do međustanice, projekcija filma, kokice i piće po izboru – voda ili pivo „Zlatni kraft“.

Vreme je za letnju magiju pod zvezdama.

Do kraja leta planirana je još jedna filmska projekcija na otvorenom, a u nedelju 6. avgusta će biti održan prvi Erski kabare na Gold gondoli kada će posetioci moći da uživaju u kombinaciji muzičkog i pozorišnog programa na međustanici.

Svakog dana na raspolaganju su raznovrsni besplatni sadržaji u okviru programa „Antistres leto na gondoli“ među kojima su: paraglajding, streličarstvo, dečije i relaks radionice, stručni saveti za zdravu ishranu i fizičku aktivnost, kao i električni bicikikli koji se mogu iznajmiti. Novo sklonište za odmor – eko park na međustanici sadrži moderan mobilijar od prirodnih materijala pružajući gostima gondole beg od užurbane svakodnevice i mogućnost da provedu pravi letnji dan u prirodi.