Pocetna Bioskop Prva noćna vožnja i otvoreni bioskop pomerili granice turizma

Prva noćna vožnja i otvoreni bioskop pomerili granice turizma

692
0
Podelite

Zvezdano nebo, vožnja kroz noć, miris borova i bioskop na otvorenom, ukratko, doživljaj za pamćenje koji je Gold gondola priredila svojim posetiocima. Prvi put put na Zlatiboru, gosti su imali priliku da uživaju u noćnoj vožnji gondolom, a na međustanici gledali su domaći film „Leto kada sam naučila da letim“.

Projekcija na velikom platnu u okruženju prirode i Ribničkog jezera pružila je nesvakidašnji utisak gledaocima koji su bili udobno smešteni uz toplu ćebad, piće i kokice. Porodice sa decom, mladi i stariji, došli su na gondolu da premijerno dožive noćnu vožnju u specijalno osvetljenim kabinama.

„Za naše posetiocie gondola više nije samo najduža na svetu već i mesto sa kog mogu poneti jedinstvene uspomene. Naš cilj je da stalno pružamo nove usluge iz sezone u sezonu, pa smo tako za ovu letnju odlučili da ponudimo otvoreni bioskop i prvu noćnu vožnju. Reakcije mnogih su zaista bile pozitivne, mnogi su poželeli da baš oni budu prvi koji će probati vožnju tokom večeri u kabinama koje sada daju potpuno novi doživljaj putovanja. Ova letnja sezona na Zlatiboru će sigurno ostati upamćena i po večerašnjoj projekciji filma „Leto kada sam naučila da letim“ upravo ovde na međustanici gde naši gosti mogu uživati u čaroliji letnje večeri i atmosferi bioskopa na otvorenom sa svojom porodiciom ili prijatlejima. Mislim da smo ovim potezom obogatili turističku ponudu na Zlatiboru i uneli neku novu vrednost“, rekla je direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić.

Letnju projekciju na otvorenom, pored turista, pratili su i prijatelji i saradnici gondole koji su poneli najlepše utiske, a sledeća projekcija je na programu letnje ponude već u subotu, 12. avgusta.

Gold gondola je ovog leta još jednom postavila nove standarde u turizmu i usmerila ponudu u potpuno novom smeru koji je za mnoge goste Zlatibora bio pozitivno iznenađenje. Potrebe i želje savremenih turista su sve specifičnije što zahteva stalno osluškivanje i uvođenje inovacija koje idu u korak sa tenedncijama u modernom turizmu na koje gondola uvek pronađe pravi odgovor.