Pocetna Muzika Planinska muzička magija na Torniku

Planinska muzička magija na Torniku

389
0
Podelite

Zlatiborska Gold gondola će završiti letnju sezonu u duhu zabavne večeri „Planinska muzička magija“ koja će se održati u subotu, 26. avgusta na Torniku od 19 do 21 čas. U nesvakidašnjem stilu gondola će obeležiti još jednu uspešnu sezonu i posetiocima ponuditi još jedno bajkovito veče za pamćenje. Na najvišem vrhu Zlatibora biće priređena atmosfera kluba na otvorenom sa pogledom na zvezde u kome će nastupiti etno bend Rocher, a gostima će na raspolaganju biti posluženje i piće.

Članovi Muzičke Institucije Rocher su uglavnom vrhunski akademski profesionalni muzičari, od kojih većina svira u Simfonijskom orkestru RTS-a. Rocher etno bend najčešće nastupa u sastavu 6 muzičara, vokalni solista i prateći vokal. Repertoar čini etno i tradicionalna muzika Balkana, pa i Istočne Evrope, u Rocher aranžmanima, na klasičan način, sa klasičnim ukrasima i izvodi se na klasičnim instrumentima.

Nastupi REB-a su uvek puni energije i emocija, stilski moderni i svakako jedinstveni, čemu doprinose i vrhunski vokali, jedni od najboljih u Srbiji pa i region, a publika po pravilu izlazi oduševljena sa koncerata bez obzira gde su se održavali.

Program muzičke večeri:

Polazak sa početne stanice Gold gondole je u 18.30h
Početak programa je u 19h
Povratak na početnu stanicu u 21h.
Cena karte je 2000 dinara, a uključuje noćnu vožnju, posluženje i jednu konzumaciju.