Pocetna Muzika Disko kabinom do najveselije decenije

Disko kabinom do najveselije decenije

447
0
Podelite

Kabine Gold gondole ne putuju samo od centra Zlatibora do Tornika, već i nekoliko decenija u prošlost, a to putovanje su probali posetioci manifestacije Bor Fiesta u VIP Casi na Zlatiboru. Disko žurka je oživela duh jedne od najveselijih decenija, a zlatiborska gondola je na jedinstven način obogatila ponudu šeste Fieste.

Nesvakidašnja kabina dekorisana u disko stilu 70-ih godina prošlog veka bila je svojevrsna atrakcija za vremensko putovanje i fotografisanje gostiju. Upečatljive i kreativne slike su danas nezaobilazan deo izlasksa mnogih korisnika društvenih mreža kojima je ova gondolina ideja pomogla da naprave fotografije sa najviše lajkova. Disko kugla i šareno osvetljenje koje asocira na diskoteke iz tog perioda, dočarali su atmosferu godina kada su se nosile zvoncare i stvarala nova kultura mladih u svetu.

Muzika, filmovi i moda tog vremena bili su inspirisani slobodom i romantikom uz veliku dozu kosmopolitizma, pa nije bilo sumnje da će dobro raspoloženje i uzbudljiva atmosfera vladati cele večeri tokom koje su se nizali legendarni disko hitovi podsećajući neke na mladost i studentske dane.

Ovakva vrsta predstavljanja na manifestacijama predstavlja pomak naročito kada tematika ostavlja prostora za mnoštvo ideja, a to su potvrdili i pozitivni utisci posetilaca koji su euforično čekali na svoj red da osete disko čaroliju u kabini. Nema sumnje da gondolinoj atrakciji mnogi nisu mogli da odole, pa će se fotografije naći među omiljenim na društvenim mrežama i albumima sa najlepšim uspomenama.

Gold gondola je već postala prepoznatljiva po originalnosti i nesvakidašnjim idejama kojima unosi novu vrednost u turističku sliku Zlatibora, a najveća inspiracija za nas je kada susret sa gondolom donese radost i lepe uspomene.

Bor Fiesta je okupila 45 izlagača iz zemlje i regiona, a pored vinarija predstavile su se destilerije i kraft pivare, kao i lokalni proizvođači sireva i suvomesnatih proizvoda koje je pratila raznovrsna gastro ponuda restorana Casa de Vinos.