Pocetna Zabava Zabava na Gold gondoli ne prestaje

Zabava na Gold gondoli ne prestaje

291
0
Podelite

Zlatiborska Gold gondola dočekuje zimsku sezonu sa novim sadržajima koje će ulepšati slobodno vreme svih generacija. Pod nazivom „Beg na sneg“ gondola je pripremila zimski program ispunjen brojnim aktivnostima na otvorenom: sportski dan, čajanke, dečije i umetničke radionice, pripremu tradicionalnih specijaliteta i dnevne žurke. Prvi put od ove sezone posetioci će na krajnjoj stanici gondole moći da dožive atmosferu kao u evropskim planinskim centrima, a novi kafić na Torniku nudi dodatni komfor ljubiteljima provoda, prirode i ukusnih napitaka.

Zabavne aktivnosti su svaki dan od 12 do 14 časova na Gold gondoli:

Ponedeljak – Sportski dan

Ponedeljak je dan za ljubitelje sporta koji imaju priliku da nauče nordijsko skijanje tokom besplatnih časova na međustanici, a na raspolaganju će biti i poligoni sa preprekama.

Utorak – Zlatiborska čajanka

Čajanke na Torniku utorkom su pravi zimski ugođaj na planini uz tople napitke i ponudu u Gondola baru od 50 odsto popusta.

Sreda – Zimske radosti

Igre na snegu, pravljenje Sneška Belića, klizanje, dečije radionice i potraga za Zlatnom šišarkom obradovaće najmlađe posetioce gondole svake srede tokom zimskog rapusta.

Četvrtak – Četkica i čašica/Snežni lonac

Umetnost će obojiti četvrtak kada je prilika da posetioci pokažu slikarske talente ili da probaju neke od tradicionalnih zlatiborskih specijaliteta.

Petak (i subota) – Žurka na vrhu

Dnevne žurke se održavaju ispred Gondola bara na Torniku uz hitove strane i domaće pop muzike kreirajući doživljaj kao u svetskim planinskim centrima.

Pored nesvakidašnje vožnje najdužom gondolom na svetu, posetioci mogu uživati toplim napicima u Gondola baru na međustanici i na Torniku. U ponudi su jestivi suvenir – branč u vazduhu, romantično putovanje, novi autentični suveniri i dodatni sadržaji za decu na međustanici i na Torniku. Dovoljno razloga da posetioci provedu dan za pamćenje na gondoli.

Podsećamo da je radno vreme Gold gondole tokom zimske sezone od 9 do 15 časova, a poslednja vožnja sa Tornika u 16 časova. Izmene radnog vremena se odnose na sledeće dane:

06. januar od 9 do 14 časova, poslednja vožnja sa Tornika u 15 časova

07. januar od 10 do 15 časova, poslednja vožnja sa Tornika u 16 časova.