Pocetna Izbori 2024 NS-DVERI-POKS: Glasajte mudro i najbolje za Užice!

NS-DVERI-POKS: Glasajte mudro i najbolje za Užice!

537
0
Podelite

Koalicija Narodna stranka-Dveri-POKS predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu „Najbolje za Užice“ za učešće na lokalnim izborima koji će biti održani 2. juna.

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnicu, diplomirani pravnik Ivana Parlić (NS) izrazila je žaljenje što predaja ove liste umesto da bude radostan čin, dolazi u trenutku kada je Užice najzagađeniji grad u Srbiji i kada postoji opasnost po zdravlje svih sugrađana.

– Građani Užica imaju priliku da promene ono što ne valja. Zagađenje u kome se nalazimo je direktna posledica izbora koji su građana pravili i zato želim da vas zamolim kada 2. juna izađete ne izbore dobro razmislite i glasajte za promene – poručila je Parlić. Ona je podsetila da je o situaciji u kojoj se trenutno nalazimo i o ekološkim problemima govorila dve godine u parlamentu kao narodni poslanik.

– Nažalost to nije imao ko da razume, niti čuje, i građani nisu razumeli o kakvoj se opasnosti od ekološke katastrofe nalazi ova zemlja, a Užice kao grad posebno – navela je Parlić i pozvala građane da na izborima biraju mudro.

Pukovnik u penziji Dragan Krsmanović iz Dveri poručio je građanima da su upravo lokalni izbori prilika da se glasa po imenu i prezimenu i biraju ljudi od biografije i dela za vodjenju grada.

– Pozivam vas da date povrenje ljudima koje znate i na koje se možete osloniti – poručio je Krsmanović. Na pitanje o postizbornim koalicijama Parlić je odgovorila da sve zavisi od građana i da nikakve kalkulacije, rezultati koje su ostvarivale stranke nisu bitni u odnosu na činjenicu da samo Užičani mogu da promene stvar, jer dok se glasa za nestručnu, korumpiranu i pokvarenu vlast nema promena niti će biti bolje.

– Ovaj grad je bio i bez vode, a sada ostaje bez vazduha šta je sledeće? Ako ne preduzmemo ništa mi postajemo saučesnici u propasti svoga grada – upozorio je Krsmanović, a nosilac liste „Najbolje za Užice“ Ivana Parlić ocenila „sramnom“ izjavu gradonačelnice Užica da je zagađenje „rezultat upaljena dva stoga sena“.