Pocetna Izbori 2024 SNS Užice: Opozicija bi da ukine lokalni sport

SNS Užice: Opozicija bi da ukine lokalni sport

207
0
Podelite

I dok Grad Užice na sve moguće načine pokušava da pomogne lokalne klubove i užički sport u celini predstavnici lokalne opozicione scene predlažu ,,prestanak finansiranja profesionalnog sporta”. Kako reče Ivana Parlić, prva na udaru bi joj bila Sloboda, ali i drugi lokalni klubovi iako sama priznaje da o sportu ne zna ništa.

Ponosni smo na sve užičke klubove i Gradski fudbalski klub Slobodu posebno. Za tri godine tri puta smo povećali izdvajanja za lokalne klubove pa i za Slobodu. Sada kada je veoma blizu očuvanje prvoligaškog statusa, Grad Užice će izdvojiti još veća sredstva kako bi Užice iduće godine dobilo i superligaša u fudbalu.

I ne samo to.

Izborili smo se za dobijanje terena sa veštačkom travom u Užicu i time obezbedili uslove da stotine mališana ima mogućnost da se bavi fudbalskim sportom tokom cele godine.

Konačno, ponosni smo na činjenicu da su na listi naše stranke takve sportske veličine kao što su Vesna Čitaković Đurišić, Mikica Vesnić, Miloš Zarić, Vesna Tomašević i drugi.

Vi ukidajte sport, a mi ćemo ga još više podržavati i finansirati. Užice je grad privrede, sporta i kulture, grad bpoljitka i napretka, i sigurni smo da građani neće dozvoliti ovakvim šetočinama na političkoj sceni da ukidaju i gase, jer su već dokazali da jedino što umeju da rade je da ukidaju, unište i ugase sve čega se dotkanu.