Pocetna Izbori 2024 Krčevinac (UOL): Užice je nazadovalo, ostali isti problemi

Krčevinac (UOL): Užice je nazadovalo, ostali isti problemi

568
0
Podelite

Odbornik Užičke odbrambene lige (UOL) Dejan Krčevinac ostao je od početka do kraja starog saziva užičke skupštine opozicioni odborniki i nije menjao stranački dres.

– Bilo mi je lepo kao opozicionom odborniku i najlepše što mogu svima da kažem istinu. Za druge to ne mogu da kažem, jer često nisu znali šta da mi odgovore i to je uvek bio šah-mat u moju korist – priča Krčevinac. Kaže da nije kriv za druge koji moraju da razmišljaju kako centrala kaže ili naredi i smatra da je to njihov, a ne njegov problem. Od gradskih problema izdvaja ekološku katastrfou sa deponijom i zagađenje reka, posebno Đetinje o kojoj je često govorio za skupštinskom govornicom.

– Mislim da je Užice za protekle četiri godine nazadovalo. Problem su ostali isti i stari, ulice nam prljave, nisu asfaltirane, problemi sa parkiranjem, oko ekologije neću mnogo da pričam, to svi znamo – dodaje ovaj odbornik. Zaključuje da bi bilo najbolje da je na poslednjoj sednici starog saziva koja je održana dana nije bilo dnevnog reda nego da vlast kaže šta je obećano pre četiri godine i šta je urađeno kako bismo sumirali rezultate. Po njemu ovakav način završetka mandata jedne lokalne skupštine bi najviše imao smisla.