Pocetna Izbori 2024 Lista broj 1 za jače i bolje Užice sutra

Lista broj 1 za jače i bolje Užice sutra

1655
0
Podelite

Lista “Aleksandar Vučić – Užice sutra” održala je završni promotivni skup na Gradskomt trgu sa koga je građanima poručeno da zaokruže broj 1 za jače i bolje Užice sutra. Nosilac liste i kandidat za gradonačelnicu Užica Jelena Raković Radivojević (SNS) pozvala je sve građane Užica da dobro razmisle kome će u nedelju 2. juna dati svoj glas i poverenje.

– Na jednoj strani je lista “Aleksandar Vučić – Užice sutra” lista na kojoj su ugledni Užičani, ljudi ostvareni profesionalno i privatno, lista koja garantuje svim građanima Užica, stabilnost,napredak i ono što je najvažnije dalji razvoj grada Užica. Na drugoj strani su svi oni koji nemaju svoje programe svoj cilj i viziju i nemaju šta da ponude građanima Užica – poručila je Raković Radivojević uz reči da je vlast u prethodnom period imala svoj cilj.

– Ali želimo i da građani i sutra žive i kvalitetnije i bolje i zato smo otvarali vrtiće asfaltirali puteve pravili i otvarali dečija igrališta, sportske terene i nastavićemo da to radimo. Lista broj jedan je lista kojoj se bavila u prethodne četiri godine sa ljudima, izlazili smo na teren razgovarali slušali ljude uvažavali njihove sugestije i zajedno rešavali probleme i u naredne četiri godine ćemo isto to raditi i zato građani Užica 2 juna izađite i zaokružite broj jedan za jače i bolje Užice sutra – poruka je Jelene Raković Radivojević koja je nosioca liste koju čini devet stranaka i grupa građana.

U ime SPS-a Slobodan Grbić je poručio da nije vreme za govore već za velika dela s obzirom na specifičnosti vremena u kome živimo na globalnom, republičkom i lokalnom nivou. Poručio je da je ova koalicija ostavila po strani stranačke podele, ali su se udružili oko zajedničkog cilja, a to je obezbeđenje boljeg i kvalitetnijeg života Užičana.

Vladan Virijević u ime Srpske stranke Zavetnici rekao je da su se mnogi pitali zašto su doneli odluku da pristupe ovoj koaliciji.

– Stvar je više nego jasna, Srbija je ugrožena i želimo da pokažemo da nam je uvek bila na prvom mestu, Srbija i grad Užice i zato želimo da preuzmemo odgovornost za sve ono što smo se zalagali da sprovedemo u delo sa koalicionim partnerima – rekao je Virijević.

Jelena Radović, predsednica Gradskog odbora PUPS-a pozvala je sve sugrađane, prevashodno penzionere u nedelju, 2. juna da izađu na izbore i da nemaju dilemu oko izbora, a to je lista broj 1.

Dejan Jovanović, Jedinstvena Srbija podsetio je na realizovane projekte poput vrtića u selima poput Karana, dok se trenutno radi i kompletna rekonstrukcija vrtića Neven, radi novi vrtić na Carini i da je ideja da svako dete u ovom gradu svaki mališan ima svoje mesto u vrtiću.

Luka Cukavac u ime Srspke radikalne stranke poručio je da je ovo koalicija jedinstva i sposobnosti za izgradnju Užica boljeg za sve nas i obećao da će odbornici SRS u Skupštini grada truditi se i zalagati za ostvarenje interesa svih građana.

Branislav Mitrović (Pozitivno Užice) istakao je veru i snagu u zajedničke ideje.

– Lokalni Pokret Pozitivno Užice već 10 godina neguje i promoviše prave izvorne užičke vrednosti. Na izborima 2. juna izlazimo zajedno sa širokom koalicijom za koju smatramo da jedina može u narednom periodu uz podršku Vlade Srbije da realizuje velike i kompleksne obimne infrastrukturne projekte koji jesu preduslov za dalji razvoj našeg grada – rekao je Mitrović i poručio da je siguran, da će sugrađanke i sugrađani 2. juna biti pre svega “mudri i pragmatični i da će izabrati broj jedan na izbornom listiću”.