Pocetna Izbori 2024 „Naš grad naši ljudi“: Konačno imamo priliku da kažemo šta mislimo

„Naš grad naši ljudi“: Konačno imamo priliku da kažemo šta mislimo

368
0
Podelite

Sa završne konferencije GG „Naš grad – naši ljudi“ koju čine Užička akcija (UA) i Užička odmbrambena liga (UOL) Užičanima je sa Gradskog trga poručeno da zaokruže broj tri kao najbolju opciju za grad i da u štop većem broju izađu na izbore u nedelju.

Nosilac liste Radovan Novaković pozvao je Užičane da obavezno izađu na lokalne izbore i ocene kako je grad Užice vođen u protekle četiri godine i šta misle o tome kako grad treba voditi u narednom periodu. Kaže da je najbitnije da u nedelju imamo visoku izlaznost na izborima, i da bi u slučaju izlaznosti kao na republičkim SNS imala u Užicu ispod 40 odsto glasova.

– Predstavili smo naše ideje u oblasti ekologije, turizma, sporta, infrastrukture sa merama koje treba preduzeti kada je reč o povratku mladih i načinima kojima se to može realizovati i preduzeti – rekao je nosilac liste, Novaković (UA) uz ocenu da je kampanja kratko trajala samo tri nedelje, i da je bilo veoma ambiciozno predstaviti program. Ali kako kaže „nisu izostale pozitivne reakcije sugrađana čime je ova grupa građana zaista zadovoljna“.

– Jasno smo stavili do znanja da posle 2. juna nema nikakve saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Zdravom Srbijom, strankama aktuelnog režima – izričit je Novaković koji je pozvao Užičane da poklone poverenje ostalim opozicionim strankama ukoliko ne žele da glasaju za broj 3.

Dejan Krčevinac (UOL) je rekao da ova grupa građana ima najrealniji program i preporučio sugrađanima da dobro razmisle šta je vlast uradila u protekle četiri godine u Užicu.

– Na juče održanoj sednici sam ih pozvao da zaborave na dnevni red, da izađu i napišu na tabli šta su obećali pre četiri godine, a šta su uradili – rekao je Krčevinac i kao „fenomenalne uspehe“ vlasti naveo „dva puta urađen bazen na plaži koji nije proradio i trotoar od Banke Intesa kao izuzetan projekat“. Pri tome je duhovito ispričao kako je došao u Užice sa Bele Zemlje, lako pronašao parking mesto došavši pre toga obilaznicom i da je primetio da je bila velika gužva preko mosta koji od magistrale vodi do Starog grada, od turista, grupa običnih ljudi, lokal-patriota koji žive, rade ili žele da se vrate u svoj grad koji decenijama degradira i da Užice nema vremena za čekanje i vapi za razvojem.