Pocetna Izbori 2024 Užički demokratski front: Očekujemo smenu SNS vlasti, važna je izlaznost

Užički demokratski front: Očekujemo smenu SNS vlasti, važna je izlaznost

588
0
Podelite

Lista broj 6 “Užički demokratski front” koju čine Demokratska stranka i Srbija centar (SRCE) pozvala je građane da daju svoj glas ovoj ili drugim opozicionim listama za promene u Užicu koje su više nego potrebne.

Nosilac liste dr Željko Bacotić u završnici kampanje poručuje Užičanima da je “vreme za promene u našem gradu kako bismo konačno ugasili jednopartijsku skupštinu koja nam ničeg dobrog nije donela”.

– Kontinuitet SNS vlasti od 12 godina je zastrašujući i ako se nazire još četiri na ovih dvanaest bilo bi to 16 godina sa skromnim ili nikakvim rezultatima vlasti i to je velika opasnost koja se nadvila nad našim gradom – dodaje Bacotić. On je pozvao Užičane da izađu na izbore, jer ne postoji “mikroklima i zaštićenost pojedinca”, jer svi trpimo uticaje i ne postoji izolacija kao spas od dešavanja u društvu koja su izuzetno toksična.

– Ugroženi smo u svakom smislu, vidite šta se sve dešavalo sa vazduhom i vodom, imali smo upucane mlade ljude koji su ležali na asfaltu između dve osnovne škole… Ako je to sredina u kojoj je normalno živeti onda sa nama nešto nije u redu – navodi predsednik Gradskog odbora užičkog DS-a koji je prvi na listi koalicije DS-SRCE.

Goran Radosavljević (SRCE) izrazio je očekivanje da će celokupnim naporom opozicionih snaga u Užicu biti smenjena SNS vlast u čijem vokabularu ne postoji reč odgovornost, da u njoj niko na rukovodećim mestima ne odgovara za posledice neznanja, neiskustva i partijske poslušnosti. Kaže da ne veruje da će izborni uslovi na izborima u nedelju biti ništa bolji.

– Želim da se obratim gradskim funkcionerima, odbornicima da ne zaborave kome polažu odgovornost – građanima Užica, a ne svojim partijskim centralama kako ne bi učestvovali u nekim nečasnim radnjama na izborni dan. Na kraju naravno pozivam sve sugrađane da izađu na biračka mesta i predlažem da glasaju za izbornu listu broj šest i moram da naglasim da od procenta izlaznosti u mnogome zavisi izbornoj rezultat u Užicu – zaključio je Radosavljević.