Pocetna Izbori 2024 Parlić (NS): Izbori su završeni, ali ću kampanju pamtiti…

Parlić (NS): Izbori su završeni, ali ću kampanju pamtiti…

542
0
Podelite

Nosilac liste “Najbolje za Užice” NS-Dveri-POKS i kandidat za gradonačelnicu Užica Ivana Parlić iz Narodne stranke, za Infoeru kaže:

– Izbori su završeni i građani su izabrali svoje predstavnike u lokalnom parlamentu. Užičani nisu izabrali mene i predstavnike naše koalicije da zastupamo i branimo njihove interese. To će u budućih četiri godine raditi predstavnici vlasti i predstavnici opozicije kojoj su građani dali svoje poverenje. Ove izbore ću pamtiti po kampanji koju su predstavnici opozicije sa tri opozicione liste aktivno radili protiv mene lično. To je u krajnjem ishodu rezultiralo opstankom SNS -a na vlasti. Svim odbornicima želim uspeh u radu. Građanima želim puno sreće sa izborima koje su napravili. Gradonačelnici čestitam još jedan mandat – navodi Parlić.

Ivana Parlić je u prethodnom sazivu republičke skupštine bila jedini narodni poslanik iz Užica. Na upravo završenim lokalnim izborima lista broj 7 čiji je bila nosilac osvojila je 2,51 odsto glasova i ostala bez mandata u lokalnoj Skupštini.