Pocetna Društvo Problem nije rešen

Problem nije rešen

409
0
Podelite

Jedna naša Užičanka podseća gradsku vlast da je “11. aprila prijavila kako je sa desne strane Krcunove ulice, početak Vuka Karadžića, jedno dvorište neuređeno, prepuno otpadaka i korov izlazi na trotoar“ i da do danas taj problem nije rešen.

– To je zmijarnik i leglo zaraze, u pitanju je privatni posed. Predala sam pisanu prijavu u sredu 10. aprila u Pisarnici Gradske uprave, naslovljeno je na Upravu za inspekcijske poslove. Očekikvala sam vašu reakciju da komunalni inspektor izađe na teren i preduzme mere. 15. aprila stigao je odgovor od Uprave za inspekcijske poslove: Poštovani, komunalni inspektor će preduzeti mere iz svoje nadležnosti“. Šaljem fotografije kako to izgleda tačno tri meseca kasnije, odnosno kada komunalni inspektor preduzme mere iz svoje nadležnosti. Apsolutno ništa! – zaključuje naša sugrađanka u dopisu Sistemu 48 od 8. jula ove godine.

Sudeći prema registrovanim zahtevima Užičani se Sistemu 48 najviše žale na stanje javne rasvete, ali i prisustvo pasa lutalica na gradskim ulicama, iskazujući brigu za bezbednost posebno najmlađih.