Pocetna Društvo 10 godina druženja – 10 godina dobrih priča!

10 godina druženja – 10 godina dobrih priča!

488
0
Podelite

Užičani već deset godina imaju svoju oazu knjige u knjižari „Milutin Uskoković“ iz lanca Delfi koja je i Lagunin kub čitalaca.

U periodu od 15. do 21. jula 2024, u želji da sa čitaocima proslavimo jubilej, spremili smo brojne popuste i pozvali pisce u goste!

Tokom slavljeničkih dana, osim uobičajenih popusta za članove Kluba (10, 15 i 20%) na naslove u izdanju Lagune, odobravamo i dodatnih 15% količinskog popusta na 3 ili više kupljenih artikala u knjižari.

U knjižari će tokom cele nedelje gostovati brojni pisci.

Sa čitaocima će se u četvrtak 18. jula, između ostalih, družiti i autori Lagune. Danica Bogojević će svoje knjige „Zagrli Mesec“ i „#izazov“ potpisivati od 17 sati, dok će od 18 sati gostovati jedan od naših najčitanijih autora – Bojan Ljubenović. Nedavno je objavljena i nova Ljubenovićeva knjiga za decu „Potraga za zlatnom strelom“, nastavak omiljene knjige mališana – „Tajne dedinog kofera“. Ne propustite ni ostale Bojanove knjige: „Srbin kojekude“, „Ništa nije smešno“, „Da je bolje ne bi valjalo“ i druge.

Evo i kompletnog rasporeda potpisivanja pisaca:

Utorak, 16. jul u 17.00: Branka Selaković
Sreda, 17. jul u 17.00: Miljan Milanović
Četvrtak, 18. jul u 17.00: Danica Bogojević
Četvrtak, 18. jul u 18.00: Bojan Ljubenović
Petak, 19. jul u 17.00: Dušan Raičević

Ukoliko ste propustili, podsećamo vas na novitete koji su i idealna literatura za odmor: „Bajke: Trećih sedam“ Uroša Petrovića na ćirilici, latinici i engleskom jeziku, „Povratak u mir“ Siniše Ubovića, „Teška vremena“ Čarlsa Dikensa, „Čuvari krune cara Dušana“ Branka Miloradovića, „Preživeti smrt“ Vesne Radusinović, „Doktor Živago“ Borisa Pasternaka, „Strah od vezivanja“ Štefani Štal, „Sani 1, 2 i 3“ Taija Macumota, „Ja sam heroj 1, 2 i 3“ Kenga Hanazave, ali i brojne druge.

Popust se jedino ne odnosi za kupovinu ulaznica, poklon-kartica/vaučera, magazina Nedeljnik, IQOS uređaja, udžbenika i plastičnih i papirnatih kesa.

Dođite da u radosnom raspoloženju proslavimo nedelju posvećenu Delfi knjižari „Milutin Uskoković“ u Užicu koju zajedno gradimo punih deset godina!