Pocetna Politika Parlić podnela ostavku na funkciju i izašla iz NS

Parlić podnela ostavku na funkciju i izašla iz NS

276
0
Podelite

Do danas potpredsednica Narodne stranke Ivana Parlić podnela je ostavku na ovu funkciju i napustila članstvo ove stranke “zbog podrške koju su odbornici Narodne stranke dali Srpskoj naprednoj stranci prilikom izbora predsednika Skupštine opštine u beogradskim gradskim opštinama Vračar i Stari Grad”.

U pisanoj ostavci ona kaže da “SNS smatra udruženom kriminalnom grupom i mafijaškom organizacijom koja je građanima Srbije nanela nesagledivu štetu u svim oblastima života našag duštva”. Dodaje da će “posledice njihove vlasti izučavati psiholozi, sociolozi, ekonomisti I kriminolozi u godinama koje dolaze”.

“SNS je produžena ruka novih okupatora Srbije i instrumenta za pretvaranje naše zemlje u rudarsku koloniju, otrovnu deponiju i beživotno jalovište – navodi Parlić i dodaje da “zbog toga bilo koji oblik podrške ovoj organizaciji, na bilo kom nivou, za nju je apsolutno neprihvatljiv”.

U mandatu pre decembarskih parlamentarnih izbora Ivana Parlić iz Jeremićeve Narodne stranke bila je jedini narodni poslanik u Skupštini Srbije iz Užica.