Pocetna Društvo Donacija u vrednosti od 5.000 dolara bazenu

Donacija u vrednosti od 5.000 dolara bazenu

260
0
Podelite

Užičkom gradskom bazenu spasilačku opremu i defibrilatore donirao je Ivan Đokić, koji živi dugi niz godina u SAD. Donacija je vredna 5.000 dolara.

Kako je Ivanov brat direktor JP „Veliki park“ došao je do saznanja da koji to rekviziti nedostaju za spasioce na bazenu.

„U donaciji je oprema za spasioce i pre svega ta dva defibrilatora, koji su i najvažniji u ovoj priči. Jedan će se koristiti na bazenu, a drugi tokom sezone na gradskoj plaži. Po završetku sezone biće premešten na stadion Radomir Antić“, kaže Ivan.

Kako bi unapredili kvaliteta usluga i uslove za rad JP „Veliki park“ nastavlja sa nabavkom neophodne opreme, a ovo je još jedan primer.

„Radi se o dva automatska defibrilatora koji sami procenjuju ritam i proces sprovode po potrebi. Oni se koriste na aerodromima, železničkim stanicama, i uopšte mestima javnih okupljanja. Kako i mi spadamo u organizatore takvih okupljanja, ovo nam je izuzetno značajno“ kaže Nenad Đokić direktor JP “Veliki park”.

Sugrađani su i ranije donacijama poboljšavali izgled i opremljenost bazena, poput donacije za novu saunu od jedne porodice.