Pocetna Društvo Zlatibor City Card – tvoja ulaznica za avanturu i uštedu

Zlatibor City Card – tvoja ulaznica za avanturu i uštedu

224
0
Podelite

Zlatibor City Card je inovativna turistička kartica koja gostima Zlatibora omogućava da jednostavno i povoljno istraže sve što Zlatibor nudi. Ova kartica je osmišljena kao idealan vodič za turiste koji žele da otkriju prirodne lepote, kulturne znamenitosti i uživaju u raznovrsnim aktivnostima tokom svog boravka na Zlatiboru. Zlatibor City Card je savršen način za istraživanje Zlatibora, koji nudi jednostavan pristup najlepšim prirodnim i kulturnim atrakcijama ovog kraja.

Zlatibor City Card obuhvata četiri paketa prilagođena različitim interesovanjima i potrebama posetilaca, pružajući pristup glavnim atrakcijama Zlatibora, po povlašćenim cenama. Dostupna je za online kupovinu. Jednostavno se aktivira prvim ulaskom na neki od lokaliteta koji su obuhvaćeni odabranim tipom Zlatibor City kartice i može se iskoristiti u roku od 10 dana od prve aktivacije.

Zlatibor City Card Classic obuhvata ulaznice za Stopića pećinu, Muzej „Staro selo“ Sirogojno, Vodopad Gostilje.

Zlatibor City Card Nature je za ljubitelje prirode i avanture. Otkrijte tajne Stopića pećine, osvežite se na vodopadu Gostilje i uživajte u vožnji električnim biciklom u trajanju od 3 sata. Ovaj paket vam omogućava da doživite najbolje od prirodnih lepota po povlašćenim cenama.

Zlatibor City Card Experience je za one koji žele da iskuse Zlatibor na poseban način, Zlatibor City Card Experience nudi jedinstvenu priliku. Uživajte u spektakularnoj panorami iz Gold Gondole i istražite prirodu vozeći se električnim biciklom u trajanju od tri sata.

Zlatibor Full Pass obuhvata ulaznice za Stopića pećinu, Muzej „Strao selo“ Sirogojno, Muzej pletilja, Vodopad Gostilje i vožnju Gold Gondolom.