Pocetna Sport Dino Bajrić iz Sarajeva pobednik na užičkim skokovima

Dino Bajrić iz Sarajeva pobednik na užičkim skokovima

285
0
Podelite
Foto: Oglasna tabla Užice

Po treći put pobednik na skokovima sa starog želiznočkog mosta gradskoj plaži je Dino Bajrić iz Sarajeva. Drugi je Užičanin Dragan Milović, dok je Evald Krnić iz Tuzija osvojio treće mesto. Tradicionalni skokovi održani po 32. put, a skakalo se 16 metara visine u Đetinju.

Foto: Oglasna tabla Užice

Ove godine se takmičilo 21 skakač u dva kruga. Među deset najboljih u drugom krugu bio je i ovogodišnji pobednik Dino Bajrić iz Srajeva.

„Učestvujem ovde dugi niz godina i zaista se osećam kao domaći takmičar, Užice mi je podjednako drago kao Sarajevo. Konkurencija je bila izuzetno jaka, ovoliki broj desetki se ne viđa često i mislim da je ovo bilo najbolje takmičenje ovog leta“.

Foto: Oglasna tabla Užice

Jedini od četvorice Užičana plasirao se u drugi krug i uspeo da osvoji drugo mesto Dragan Milović.

„Konkurencija je bila zaista jaka, malo smo podbacili u prvoj seriji, a potom smo krenuli oštrije. Nekako je lakše kada prođe prvi skok. Ovo je rezultat za Užice i za moj klub Lasta“.

Foto: Oglasna tabla Užice

Dobro poznati takmičar užičkoj publici iz Tuzija, Evald Krnić osvojio je drugo mesto.

„Oduševljen sam ovim takmičenjem, već ranije sam govorio da je ovo svojevrsna „igra prestola“ u ovom sportu. Neizvesno je bilo do samog kraja, a i sama tradicija govori o ovom takmičenju. Prirpemam se gledajući nekadašnje skokove, gde su se takmičili sadašnji veterani“.

Foto: Oglasna tabla Užice

Pet desetki dobio je i prošlogodišnji pobednik Igor Arsenić iz Banja Luke, koji se kao 10. plasirao u drugu seriju. Najmlađi takmičar Igor Đurović iz istog grada zauzeo je 2. mesto u prvoj seriji.

Po prvi put održan je i revijalni deo, u kojem su učesnici skakali u vodu različitim stilovima.

Foto: Oglasna tabla Užice

Pre takmičenja sa starog železničkog mosta, na plaži je održano takmičenje juniora u skokovima sa tramboline, u kojima su pobedili Irena Đoković kod devojčica i Aleksa Petrović klod dečaka.