Pocetna Društvo Asfaltiranje seoskih puteva u više mesnih zajednica

Asfaltiranje seoskih puteva u više mesnih zajednica

142
0
Podelite

Radovi po ugovorima o udruženim sredstvima grada i meštana u punom su jeku i nekoliko izvođača angažovano je u brojnim seoskim mesnim zajendicama. Preduzeće „Transkop“ završilo je asfaltiranje još jednog putnog pravca u MZ Stapari, od ukupno sedam koliko se radi po ovogodišnjim ugovorima. Prema rečima Vladimira Sinđelića člana Gradskog veća, ovaj putni pravac značajan je i za meštane, ali i za turiste i posetioce „Staparka“ i Staparske banje.

„Završetkom ovog putnog pravca u zaseoku Mojkovići završavamo radove u MZ Stapari, gde je urađeno sedam putnih pravaca. Nastavljamo dalje i preduzeće „Transkop“ narednih dana biće u MZ „Bioska“ gde će raditi na asfaltiranju osam putnih pravaca“.

Milisav Mlađenović iz MZ Stapari ističe da ovaj putni pravac znači mnogo kako meštanima koji žive u okolini tako i onima koji posećuju Staparsku banju i „Stapark“.
„Pored puta Kula – Radojičići, ovo je još jedan od puteva kojima se stiže do Staparske banje, kojim veoma često prolaze turisti, jer vodi direktno iz centra sela. Takođe ovaj put veza je sa branom Vrutci. Mi smo zadovoljni, jer sve što nam je obećano je i urađeno“, naglasio je Mlađenović.

Osim putnih pravaca u Staparima i Biosci ovih dana radi se i u MZ Duboko, Skržutima i Ljubanjama, gde je izvođač JKP „Niskogradnja“, koja je angažovana i u nekoliko ulica u gradu i Gradskoj opštini Sevojno.