Pocetna Region Narednih dana prekidi u snabdevanju strujom u više delova Užica

Narednih dana prekidi u snabdevanju strujom u više delova Užica

187
0
Podelite

Iz užičke Elektrodistribucije najavili su prekide u snabdevanju električnom energijom u više delova grada narednih nekoliko dana.

Kako navode, u četvrtak 5. septembra će zbog radova na održavanju deonice nadzemne mreže niskog napona, od 10 do 15 časova bez struje biti područje Velikog parka i zgrada Bioktoša kod glavne Autobuske stanice.

Narednog dana, u petak, 6. septembra, bez električne energije će od 8 do 15 časova zbog radova na održavanju deonice dalekovoda 10kV, biti potrošači na području Gajeva, ali i na Senjaku u ulicama Miloša Obrenovića (od Rakete prema Kožari), Prvoslava Bačkovića, Nadežde Petrović i Javorske.

Zbog pripreme distributivnog sistema za predstojeću sezonu i radova na održavanju trafostanice TS 10/0,4 kV Raketa, istog dana, 6. septembra, struju neće imati potrošači koji se napajaju električnom energijom iz ove trafostanice i Carinarnica u Krčagovu.

Na području Ankine kafane, igrališta, Zip univera i Surduka na Beloj Zemlji prekid u snabdevanju strujom najavljen je za 8. septembra od 7 do 17 časova, zbog radova na distributivnoj mreži.