Pocetna Politika SNS Užice: Nije primereni ni za ulicu

SNS Užice: Nije primereni ni za ulicu

53
0
Podelite

Ogromna većina građana Užica danas je zgrožena ponašanjem odbornika opozicije u Skupštini grada Užica. Nikada, ali nikada se u užičkom parlamentu nisu desile stvari kakve su nam priredili novi odbornici, oni koje su građani Užica birali da se u tom istom parlamentu bore za rešavanje njihovih problema, kaže se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Ono što je danas u užičkom parlamentu uradio samostalni odbornik Ivan R. Filipović, nije primereno ni za ulicu, a kamoli za jedan parlament, gradonačelnika i u ovom slučaju, jednu ženu, gradonačelnicu i zaslužuje najoštriju osudu, svih onih koji su tom sramotnom činu danas prisustvovali.

Poražavajuće je bilo gledati ovakvo ponašanje, posle decenija dostojanstvenog rada užičke skupštine u kojoj su i do sada bili opozicioni odbornici, u kojoj su se vodile diskusije i rasprave, ali ponovićemo, nikada na ovakav način.

Najoštrije osuđujemo i pokušaje politički organizovanog upada na sednicu Skupštine grada Užica, od strane grupe građana, koja se navodno spontano okupila. Osuđujemo i krajnje nekorektno ponašanje prema ženama, koje su brojale glasove.

Sigurni smo da je građanima Užica danas još jasnije u kom smeru bi ih odvela politika, (ako se uopšte može nazvati politikom) koju propagiraju u najvišoj instituciji grada odbornici opozicije, stoji u saopštenju užičkog odbora SNS-a.