Pocetna Sport Zlato za Lidiju Trmčić u Vrnjačkoj banji

Zlato za Lidiju Trmčić u Vrnjačkoj banji

46
0
Podelite

Lidija Trmčić osvojila zlatnu medalju u katama u Vrnjačkoj banji na Prvenstvu Srbije za kadete i juniore. Karate klub „Užice“, nastupio je sa tri takmičara.

Kod kadeta u katama apsolutna kategorija, Sergej Kurćubić i ovaj put nije uspeo da se domogne medalje, pošto je posle dve pobede, porađžen u četvrtfinalu. Kod junioki u borbama do 66 kg Bojana Karaičić je takodje, poražena u červrtfinalu.

U konkurenciji mlađih seniorki do 55 kg najuspešnija je bila Lidija Trmčić, koja je posle tri ubedljive pobede, osvojila zlatnu medalju i pokazala inzvarednu formu. Lidija će predstavljati Srbiju na Svetskom Prvenstvu u kategoriji do 55 kg, koje se održava od 9. do 13.oktobra u Veneciji.

„Veliki uspeh za Karate klub „Užice“ što ćemo imati predstavnicu na Svetskom Prvenstvu. Lidija je svojim zalaganjem, trudom i rezultatima zaslužila da se nadje na najvećoj smotri. Prijavljeno je 49 takmičarki u njenoj kategoriji. Nadamo se da će posle Balkanske, konačno stići i svetska medalja u naš grad“, rekao je trener Miloš Ršumović.