Pocetna Društvo Maskenbal najmlađih poklon gradu Užicu za rođendan (FOTO)

Maskenbal najmlađih poklon gradu Užicu za rođendan (FOTO)

53
0
Podelite

Za 695.rođendan Grada Užica predškolske grupe dece iz vrtića i škola učestvovale su na maskenbalu na Trgu partizana. Preko 400 dece iz vrtića i preko 300 iz škola koji pohađaju pripremno-predškolski program u osnovnim školama i privatnoj Predškolskoj ustanovi „Školica Kockica“ pesmom i igrom pokazali šta su naučili sa svojim vaspitačima.

Direktorka Predškolske ustanove „Užice“ Veselinka Jovanović pozdravljajući veliki broj dece i okupljenih rekla je da maskenbal predstavlja najlepšu čestitku gradu za rođendan.

– Zajedno sa svojim vaspitačima i roditeljima naši mališani su upriličili najlepšu i najšareniju sliku našeg grada. Podržite ih aplauzima, divite se njihovim kostimima, a oni će vam pesmom i igrom poželeti da širimo ljubav, toleranciju, da budemo strpljivi, veseli i da i narednih godina dočekujemo nove rođendane – istakla je Jovanović.

U ime Grada Užica zamenik gradonačelnice Rajko Radosavljević naglasio je da maskenbal je sigurno najlepši događaj koji priređuju deca sa vaspitačima za Dan grada.

– Mi ćemo nastaviti da gradimo i obnavljamo vrtiće i škole, da pravimo nova igrališta i terene, ali trudićemo se da i vašim roditeljima obezbedimo bolje uslove za život i rad u našem gradu. Nadam se da ćete nastaviti da volite, čuvate i razvijate naš grad – zaključio je Radosavljević.

Dodajmo, da su mališani imali kostime omiljenih junaka, policajaca, lekara, molera, a bilo je i vila, mlada, kućnih ljubimaca, voća…