Pocetna Odbojka Odbojkašice Jedinstva dočekuju Partizan u Velikom parku

Odbojkašice Jedinstva dočekuju Partizan u Velikom parku

47
0
Podelite

Odbojkašice Jedinstva u drugom kolu Super lige Srbije u subotu, 12. oktobra u 18 časova dočekuju Partizan u sportskoj dvorani u Velikom parku.

Darko Zakoč, trener odbojkašica osvrnuo se na start sezone u Super ligi i pobedu u Inđiji.

“Prvo kolo govori o samoj ligi da će biti dosta ujednačena, Radnički je bio na pragu pobede protiv favorizuvanog Uba, imamo poraz aktuelnog prvaka na domaćem terenu Srema, čudna utakmica u Obrenovcu, ova naša utakmica dosta je izjednačena, praktićno jedina Crvena zvezda je opravdala tu ulogu favorita u duelu sa Partizanom, našim sutrašnim protivnikom, ali iskustvo me uči da je svaka utakmica posebna prića za sebe.“

Ekipa Jedinstva igra sutra utakmicu u Velikom parku, a trener poručuje da će braniti domaći teren.

“Partizan će sigurno pokušati da se otrgne od tog utiska iz te prve utakmice i nešto slabije igre protiv favorizovane Crvene zvezde. Ekipe su još uvek u nekoj fazi uigravanja, još uvek traženja onog svog najboljeg izdanja, tako da je jako važno u svim tim utakmicama ovim uvodnim pronaći taj pozitivan ritam i beležiti dobre rezultate.”

Prethodnih sedama dana odbojkašice su radile na otklanjanju sitnih problema koje su imali pred početak sezone.

“Puno nekih otežavajućih okolnosti nam se isprečulo na putu da dođemo do neke idealne informacije i idealnog treninga 6 na 6, tako da iz dana u dan bi trebalo da podižemo taj kvalitet igre i da se to već reflektuje u sutrašnoj utakmici”, kaže Zakoč.

Kapitenka Jedinstva, Marija Tomašević kaže da su ovu sezonu otvorili pobedom protiv Indije, gde je bilo dosta grča, straha, treme, jer je prva utakmica.

“Nadam se da je to bila prilika za nas da primetimo naše greške, ono na čemu treba da i da se pripremimo bolje za naredno kolo. Sutra na nas očekuje utakmica protiv ekipe Partizana. Igramo na našem terenu i volela bih da od sada to bude naš hram, naše mesto gde ćemo mi da dobijamo, gde ćemo da stvaramo strah protivnicima i da će trepeti svaki put kad dolaze na naše Užice”, rekla je Tomašević.

Ona je pozvala sugrađane da dođu u što većem broju i da ih podrže u subotu, 12. oktobra od 18 časova u hali Veliki park.