Pocetna Arilje Prva „Arilje trail“ trka na plaži Žuta stena

Prva „Arilje trail“ trka na plaži Žuta stena

70
0
Podelite

Prva “Arilje trail” trka, koja za cilj ima promociju sporta i rekreacije, biće održana u subotu 19. oktobra od 10 časova na plaži Žuta stena u ovoj opštini. Prijavljeno je 500 takmičara iz svih delova Zlatiborskog okruga, Srbije, a među takmičarima su i oni iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske i drugih zemalja.

Organizatori trke najavljuju bogate nagrade za najbolje, a nakon takmicenja uslediće i velika nagradna lutrija za sve učesnike koji će imati priliku da se, tokom samog učešća, oprobaju na čak tri staze različite kilometraže.

Nakon što trkači pređu ciljnu liniju, čeka ih još jedna prilika za slavije – velika lutrija sa vrednim nagradama koje će ih oduševiti. Startni brojevi takmičara ujedno mogu postati i dobitni brojevi.

“Biće ovo najbolja trka koju će takmičari doživeti do sada. Imamo čak 500 prijavljenih i oni trče na tri staze. Crvenoj, koja je duga 23 kilometara, zatim na plavoj, njena dužina je 14 kilometara i na zelenoj koja je duga 7 kilometara. Takmičari će imati i svoje personalizovane majice u bojama staze za koju su se prijavili. Zahvaljujući našim sponzorima, među kojima je i Radio Užice, pripremili smo bogate nagrade za pobednike, a posebno oduševljenje uslediće tokom lutrije u kojoj mogu svi učestvovati, potrebno je da imaju samo startni broj kod sebe” – poručuju organizatori.

Nakon Arilje trejl trke, na plaži Žuta stena, uslediće i velika žurka na koju su pozvani svi, kako učesnici, tako i sami građani Arilja, ali i svih susednih opština i gradova. Osim velikog broja učesnika, ovaj događaj privukao je i ogromnu pažnju javnosti u Zlatiborskom okrugu, pa se očekuje velika posećenost ovom događaju.