Pocetna Čajetina Za doček na Zlatiboru Peđa Jovanović i Vlado Georgiev

Za doček na Zlatiboru Peđa Jovanović i Vlado Georgiev

35
0
Podelite

Tradicionalni doček Nove godine na Zlatiboru održaće na Kraljevom trgu uz nastupe Peđe Jovanovića i Vlade Georgieva.

Koncert Peđe Jovanovića uveličaće novogodišnju noć, počinjući u 21 čas, a tačno u ponoć posetioci će uživati u spektakularnom vatrometu uz zvuke trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Za ljubitelje prazničnih proslava, tu je i tradicionalna repriza dočeka koja će se održati 1. januara, uz nastup popularnog Vlade Georgieva.

Stvaranju praznične čarolije doprineće manifestacija „Zlatiborska božićna bajka“, koja će trajati od 21. decembra 2024. do 15. januara 2025. godine. Manifestacija će se održavati svakodnevno od 17 do 21 čas na Kraljevom trgu, nudeći raznovrsne sadržaje za sve posetioce.

Takođe, u petak, 27. decembra, organizovaće se dodela novogodišnjih paketića za decu sa teritorije opštine Čajetina, zaključno sa četvrtim razredom osnovnih škola. Najmlađi će imati priliku da uživaju u veseloj atmosferi i zabavnom programu.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremaju bogatu prazničnu ponudu, obezbeđujući tako odličan provod za sve koji tokom novogodišnjih dana borave na „zlatnoj planini“. Poznata imena domaće muzičke scene, praznična čarolija i magična atmosfera Zlatibora garantiraju još jednu Novu godinu za pamćenje.