Pocetna Društvo Gondolin antistres program za lepše leto

Gondolin antistres program za lepše leto

421
0
Podelite

Kreativnost, relaksacija i sportski duh obeležili su prethodnu sedmicu na zlatiborskoj Gold gondoli. Program „Antistres leto na gondoli“ brzo je privukao pažnju putnika koji su sa znatiželjom istraživali besplatne sadržaje svakog dana na međustanici.

Ponedeljak je protekao u znaku paraglajdinga kome su se naviše obradovali posetioci avanturističkog duha, a sportski sadržaji nastavljeni su u utorak kada su mnogi testirali svoju preciznost i koncentraciju kroz drevnu veštinu – streličarstvo.

Dečija mašta „obojila“ je sredu na gondoli najlepšim bojama. Mališani su pravili kabine od papira i crtali planinsko bilje koje raste na Zlatiboru, a pauzu su iskoristili za piknik i fizičke aktivnosti.

Za sve koji su pobegli na planinu da se odmore od svakodnevice i užurbanog tempa života, u četvrtak je na prorgamu bila antistres radionica. Učesnici su se upoznali sa veoma delotvornim tehnikama opuštanja i naučili kako sebi da naprave antistres roler na bazi eteričnih ulja.

U petak je balans duha i tela bio u fokusu svih koji su se pridružili grupi za jogu pored Ribničkog jezera u ambijentu okruženom četinarima i svežem planinskom vazduhu.

Antistres leto na gondoli je prava prilika da svako pronađe sadržaj za sebe koji će ga odmoriti i napuniti energijom. Podsetimo da su besplatne letnje aktivnosti na raspolaganju svakog radnog dana od 11 do 13 časova, a da je pored toga moguće dodatno zakazivanje streličarstva

Iznajmljivanje električnih bicikala počinje od sledeće sedmice kada će na raspolaganju biti i eko park na međustanici koji će sadržati mobilijar od prirodnih materijala.

Posetioce uskoro očekuju dodatni sadržaji, a među njima su: noćna vožnja, kulturna manifestacija Erski kabare, bioskop na otvorenom, kao i drugi zabavni programi.