Pocetna Društvo Počinje kupanje na bazenčiću na plaži

Počinje kupanje na bazenčiću na plaži

1937
0
Podelite

Zbog najavljenih visokih temperatura od srede, 19. juna zvanično počinje kupališna sezona na dečijem bazenu na Gradskoj plaži u Užicu, potvrdio je za Infoeru direktor JP “Veliki park“ Nenad Đokić.

On je dodao da je voda u bazenu iz gradskog vodovoda, a nakon uzorkovanja, preliminarna analiza ZZJZ Užice pokazuje da je voda ispravna.

“Sve je spremno za početak sezone, a JP “Veliki park” vodi računa o postrojenju za prečišćavanje vode, pumpama, vodoganu i bezbednosti dece. Organizovane su spasilačka i redarska služba, kao i lice koje će voditi računa o vodoganu” – dodaje Đokić.

Bazen će raditi svakog dana od 10 do 18 časova, a od ove godine cena ulaznice je 150 din, kako za decu stariju od 3 godine, tako i za pratioce. Deca ispod 3 godine ne plaćaju ulaznice. Ulaznice se prodaju na ulazu u bazen.

“Znamo da vlada veliko interesovanje i zato pozivamo sve posetioce da poštuju pravila i da bazen ne koriste van radnog vremena. Procedura kontrole vode ista je kao na zatvorenom Gradskom bazenu, uzorak se uzima na 15 dana i upravo zbog toga važno je da se poštuju pravila”, rekao nam je Đokić.