Pocetna Društvo Javni uvid i javna rasprava o upravljanju otpadom

Javni uvid i javna rasprava o upravljanju otpadom

539
0
Podelite

Radna grupa za izradu Regionalnog plana upravljanja otpadom za gradove Užice i Čačak i opštine Ivanjica, Požega, Bajina Bašta, Lučani, Arilje, Čajetina i Kosjerić stavila je javnosti na uvid ovaj dokument od 19. avgusta do 18. septembra. Javna rasprava na ovu temu biće održana 17. septembra u Užicu.

Regionalni plan upravljanja otpadom je straeški dokument, koji analizira trenutno stanje i definiše pravce, prioritete, dinamiku i način rešavanja problema upravljanja otpadom u svim gradovima i opštinama, u skladu sa Programom upravljanja otpadom u Republici Srbiji za period 2022 – 2031. Godine

U toku trajanja javnog uvida materijal je dostupan na zvaničnoj internet stranici JKP Regionalni centar za upravljanje otpadom „Duboko“ kao i na zvaničnim internet stanicama gradova i opština obuhvaćenih planom.

Zainteresovani sa teritorije grada Užica materijal mogu preuzeti sa zvanične internet stranice Grada Užica ili u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj. Primedbe i sugestije mogu se u pisanoj formi dostaviti Radnoj grupi za izradu Regionalnog plana upravljanja otpadom, objavljeno je na sajtu Grada Užica.