Pocetna Društvo Nova „Audiovox“ prodavnica u Užicu

Nova „Audiovox“ prodavnica u Užicu

248
0
Podelite

U Užicu je u Ulici Dimitrija Tucovića 43, u zgradi „Šarulja“ otvorena prodavnica kompanije za izradu i promet ortopedskih pomagala „Audiovox“ iz Beograda. Na ovaj način „Audiovox“ je nastavio širenje svoje prodajne mreže slušnih aparata i približavanje svojih usluga i korisnicima u Užicu i Zlatiborskom okrugu otvarajući 24 predstavništvo u Srbiji.

„Audiovox“ je osnovan 2000-te godine u cilju da osobama sa oštećenim sluhom omogući da uživaju u svetu oko sebe, razgovoru sa porodicom, prijateljima, druženju, poslovnim razgovorima, fakultetu i u drugim situacijama, navodi jedan od direktora beogradske kompanije Nebojša Mrmak.

On ističe da „Audiovox“ predstavlja danskog proizvođača vrhunskih slušnih aparata „Oticon“ sa tradicijom proizvodnje dugom 120 godina.

– Naš tim defektologa je tu da zajedno sa vama prođe kroz ceo proces merenja sluha do izbora slušnog aparata prema individualnim potrebama i stanju sluha do adaptacije i normalnog života sa slušnim aparatom – poručuje Mrmak ne zaboravljajući moto preduzeća „Da se čujemo i razumemo“.

U novom „Audiovox“ predstavništvu u Užicu konsultativni pregledi su besplatni i građani će moći da besplatno provere sluh, probaju slušne aparate i dobiju sve potrebne savete. U njemu mogu da isprobaju najsavremenije slušne aparate danske kompanije Oticon, obezbede baterije i ostali potrošni materijal. Telefon za sve informacije je 031 – 310 – 6147.

Defektolog i menadžer prodaje u „Audiovoxu“ Gorica Mladenović navodi da oštećenje sluha predstavlja oslabljenu slušnu sposobnost i da statistika pokazuje da više od 15 odsto stanovništva ima neki vid oštećenja sluha, od kojih svaka treća osoba starija od 65 godina.

– Oštećenje sluha nije bolest, već stanje u kome se nalazi jedna osoba i ne može se lečiti medikamentima. O tome koliko je važno oštećenje sluha govori i činjenica da je tesno povezano sa demencijom kod starijih osoba. Oštećenje nastaje usled degenerativnih promena slušnog nerva i u ovom slučaju jedino rešenje je slušno pomagalo kako bi se adekvatno stimulisao slušni nerv i kako bi osoba nastavila da živi potpuno normalno i kvalitetno – kaže Gorica Mladenović.

Napominje da „Audiovox“ već 24 godine pruža podršku osobama oštećenog sluha i njihovim porodicama u svim fazama od provere sluha do izbora slušnog aparata zavisno od stepena oštećenja, sve u skladu sa individualnim potrebasma uz pomoć defektologa i stručnjaka medicinskog obrazovanja koristeći najsavremeniju audiološku opremu.

Ona je uputila poziv Užičanima i građanima Zlatiborskog okruga da ukoliko primete određene signale kao što je zujanje u ušima i nerazumevanje govora da se jave koleginici Kristini u predstavništvo „Audiovox“ Užice gde će dobiti sve relevantne informacije kako bi proverili sluh.