Pocetna Sport Adrenalinska Avantura na Zlatiboru: Epic trka i MTB izazov

Adrenalinska Avantura na Zlatiboru: Epic trka i MTB izazov

46
0
Podelite

Meridianbet Serbia Epic Zlatibor MTB etapna trka i trail održaće se 12. i 13. oktobra, okupljajući entuzijaste trčanja, planinskog biciklizma i e-bikova na jednoj od najlepših srpskih planina. Takmičenja će se odvijati kroz predivne predele Zlatibora, sa stazama dugim 10 km i 6 km, koje će startovati na vrhu Gold gondole u 12 časova. Biciklistička trka će se održati u etapama, sa 25 km prve i 45 km druge etape.

Ove godine, svi takmičari će poći iz centra Zlatibora gondolom do starta, što će dodati novu dimenziju ovom uzbudljivom događaju. Organizatori posebno zahvaljuju JP Gold Gondola na podršci. Turistička organizacija Zlatibor takođe je pružila značajnu pomoć u realizaciji trke.

Prijave za Serbia Epic Zlatibor Maraton dostupne na linku, dok su propozicije i staze dostupne na ovoj stranici.

Serbia Epic serija privukla je veliku pažnju sportista i javnosti, s bogatim sadržajem i prestižnim trkama, uključujući takmičenja za olimpijske bodove i spektakularne porodične događaje. Ove godine, Srbija slavi 140 godina biciklizma, a Serbia Epic pridaje važnost afirmaciji našeg sporta na međunarodnoj sceni.

Biciklistički klub Novi Sad ističe da je Serbia Epic novi sportski turistički proizvod koji ima za cilj razvoj destinacija pogodnih za sportski turizam i promociju Srbije u svetu. Događaj podržavaju različite institucije, uključujući Ministarstvo turizma i omladine, Grad Novi Sad, kao i mnoge kompanije i udruženja.