Pocetna Društvo Završeno asfaltiranje putnog pravca Vulovići – Seča

Završeno asfaltiranje putnog pravca Vulovići – Seča

57
0
Podelite

Asfaltiranjem deonice putnog pravca Vulovići – Seča, koji povezuje grad Užice i opštinu Arilje, završena je još jedna važna investicija u lokalnu infrastrukturu. Ova deonica, vredna oko 4,2 miliona dinara, značajno će olakšati život meštanima naselja Ravni i okolnih sela.

Gradonačelnica Užica, dr Jelena Raković Radivojević, istakla je da se u poslednjih nekoliko godina ulažu značajna sredstva u putnu infrastrukturu, posebno u seoskim mesnim zajednicama. „Asfaltirali smo stotine kilometara novih puteva, jer je to osnovni preduslov za održivost naših sela i zadržavanje mladih ljudi,“ dodala je gradonačelnica.

Nakon završetka radova na ovoj deonici, ostaje još jedan kraći deo koji će biti realizovan naredne godine. „Naši građani zaslužuju bolje uslove za život, i sve što radimo, radimo sa tom namerom,“ poručila je Raković.

Predsednici mesnih zajednica, Brane Janković iz Ravni i Božo Petrović iz Kruščice, zahvalili su gradskom rukovodstvu na ovoj investiciji. Janković je naglasio da nikada nije više urađeno za ovu zajednicu, dok je Petrović istakao značaj ovog putnog pravca za prevoz poljoprivrednih proizvoda, mleka, malina i krompira.

Ova investicija će doprineti boljoj povezanosti i kvalitetu života meštana, čime se dodatno podstiče razvoj ruralnih sredina.