Pocetna Ekonomija “Privredni forum – Užice 2024”

“Privredni forum – Užice 2024”

47
0
Podelite

U Užicu će 22. i 23. oktobra biti održan Privredni forum – Užice 2024. u organizaciji Regionalne privredne komore na kome će se govoriti o prilikama za ekonomski rast privrede Zlatiborskog okruga, unapređenju privrednog ambijenta, sajber bezbednosti i potencijalima privrede za narednu godinu.

Učesnici panel diskusije “Trgovinski potencijali i prilike za ekonomski rast privrede Zlatiborskog okruga su ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović, direktor sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju Privredne komoer Srbije Mihailo Vesović, generalni direktor prvog partizana” Dobrosav Andrić, generalni direktor “Impol Sevala” Ninko Tešić” i izvršni direktor “East Point Metals” Desko Nikitović.

Prvog dana foruma biće održana i panel diskusija “Unapređenje uslova poslovanja i privrednog ambijenta” na kojoj će govoriti direktor komapnije “Matis” Dragomir Lazović, Goran Janković, osnivač i direktor požeškog “Inmolda” i Rade Ljubojević “Sirogojno Company”.

Drugog dana privrednog foruma biće reči o izazovima tehnoloških revolucija, veštačkoj inteligenciji i sajber bezbednosti i Makroekonomskim projekcijama i privredni potencijal 2025. godinu.

Otvaranje Prvirednog foruma – Užice 2024” je u 11 časova u hotelu “Siesta”.