Pocetna Društvo Osvoji nagradu ove jeseni na gondoli

Osvoji nagradu ove jeseni na gondoli

67
0
Podelite

Gold gondola Zlatibor, jedno od najomiljenijih mesta za zabavu na otvorenom, pripremila je bogat program za predstojeći jesenji raspust, posebno osmišljen za porodice s decom. Ove godine, posetioci mogu očekivati raznovrsne sadržaje koji će zadovoljiti sve uzraste i omogućiti nezaboravne trenutke.

Od 9. do 11. novembra, Gold gondola će ugostiti nekoliko zanimljivih događaja:

  • Subota, 9. novembar: DJ žurka u Gold gondola baru na Torniku uz promotivne cene pića, kao i dečiju kreativnu radionicu.
  • Nedelja, 10. novembar: Degustacija kačamaka i promocija organskog mleka na Torniku, savršena prilika za uživanje u tradicionalnim ukusima.
  • Ponedeljak, 11. novembar: Kreativna radionica „Četkica i čašica“ u Gold gondola baru, gde će mališani moći da pokažu svoj umetnički talenat.

Likovni konkurs

Povodom jesenjeg raspusta, Gold gondola po prvi put organizuje likovni konkurs na temu „Gold gondola u svim godišnjim dobima“. Konkurs traje od 1. do 15. novembra 2024. godine, a otvoren je za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole. Najmaštovitiji radovi će biti nagrađeni iznenađenjima, a neki od najboljih likovnih radova krasiće proizvode u Gondola šop-u, stvarajući jedinstvene suvenire sa Zlatibora.

Radovi se mogu slati na Instagram, Messenger ili na mejl adresu marketing@goldgondola.rs. Prilikom slanja, obavezni su podaci: ime i prezime deteta, uzrast, ime i prezime roditelja, broj telefona, kao i naznaka da se radi o likovnom konkursu.